Agenda

RSVP

RSVP is een afkorting voor het franse répondez s’il vous plaît. Het is een verzoek om aan te geven of je gaat reageren op een ´uitnodiging´. In ons geval betreft het niet direct een uitnodiging, maar meer een inventarisatie om te bekijken naar welke bijeenkomsten en marsen de achterban in de breedste zin interesse heeft. Dit betekent niet dat wij betreffende demonstraties steunen en zeker niet dat wij deze zelf organiseren. We houden de lijst zo breed mogelijk. Klik op de links om je interesse aan te geven, dan kunnen wij kijken of er eventueel draagvlak is om als gelid op te komen. Teksten nemen wij over van de social media. IHGVV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de teksten in de agenda. Voor inhoudelijke informatie en wijzigingen in tijden en locaties verzoeken wij iedereen zelf de sociale media in de gaten te houden.

30 Januari 2022 - Vrouwen voor Vrijheid

Aanstaande zondag 30 januari vindt onze achtste manifestatie plaats, om 15u op het Museumplein in Amsterdam. De sprekers en artiesten zullen je inspireren, en je herinneren aan je eigen kracht, zodat je kunt blijven staan in deze storm. Neem al je vrienden, familie en geliefden mee ❤️ We zien je zondagmiddag 30 januari op het Museumplein, om drie uur.

Sprekers:

Artiesten:

Info: Facebook en Shor.by

6 Februari 2022 - Mars van Menselijke verbinding

De grootste mars van de menselijke verbinding. Dit initiatief is een samenwerkingsverband van meer dan 70 groeperingen. Wij nemen stelling tegen de buitenproportionele overheidsmaatregelen en de wijze waarop onze vrijheden beperkt worden en burgerrechten buitenspel worden gezet. Dit kabinet loodst onze samenleving van crisis naar crisis en nu is het genoeg!

Info: Facebook

13 Februari 2022 - Malieveld, Den Haag

Het is niet bekend of de mars is aangemeld of gefaciliteerd wordt

20 Februari 2022 - Fakkeltoch, Sneek

Om anderen te laten zien dat we er niet alleen voor staan. Samen staan we sterk!

Voel je vrij om aan te sluiten, iedereen is welkom. (Deelname is op eigen initiatief. Graag zelf een fakkel meenemen)