Agenda

RSVP

RSVP is een afkorting voor het franse répondez s’il vous plaît. Het is een verzoek om aan te geven of je gaat reageren op een ´uitnodiging´. In ons geval betreft het niet direct een uitnodiging, maar meer een inventarisatie om te bekijken naar welke bijeenkomsten en marsen de achterban in de breedste zin interesse heeft. Dit betekent niet dat wij betreffende demonstraties steunen en zeker niet dat wij deze zelf organiseren. We houden de lijst zo breed mogelijk. Klik op de links om je interesse aan te geven, dan kunnen wij kijken of er eventueel draagvlak is om als gelid op te komen. Teksten nemen wij over van de social media. IHGVV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de teksten in de agenda. Voor inhoudelijke informatie en wijzigingen in tijden en locaties verzoeken wij iedereen zelf de sociale media in de gaten te houden.

16 Januari 2022 - Herdenking van de #KoffieslagMuseumplein

Op 16 januari 2022 herdenken wij de koffie slag op het Museumplein. Startdatum 16 januari 2021 waar bijna 3 maanden lang men het slachtoffer werd van onnodig en buitenproportioneel politie geweld. Dit doen wij op een speciale manier. Op 3 locaties in Amsterdam een mars naar het Museumplein.

Locatie 1. Het olympisch stadion.

Uw gastheren aldaar Frank Ruesink (Voor Vrijheid Nu) Mordechai Krispijn (Army of Love) Willem Engel (Viruswaarheid) en Bianca Wagt (Viruswaarheid Midden NL).

Locatie 2. Westerpark.

Uw gastheren daar Laurens Lindeman (Parallelle Samenleving) Skip van Fallada (Vrouwen Voor Vrijheid) & Rick Kuitems (LNN Media)

Locatie 3. Oosterpark.

Uw gastheer daar organisator Michel Reijinga (Nederland in Verzet) Suzanne de Grijs (Hart voor Vrijheid) Bryan Roy (ex voetbal international) & Martine Groeneveld.

23 Januari 2022 - March for freedom, democracy and human rights

The recent events show us action is needed. We aim for no less than the biggest demo in western Europe to make this statement:

UNITED WE STAND

… and we will never give up!

20 Februari 2022 - Fakkeltoch, Sneek

Om anderen te laten zien dat we er niet alleen voor staan. Samen staan we sterk!

Voel je vrij om aan te sluiten, iedereen is welkom. (Deelname is op eigen initiatief. Graag zelf een fakkel meenemen)