Beste allemaal, gisteren waren velen van jullie er weer, dank daarvoor! Er gingen zaken niet goed, er was onduidelijkheid, hiervoor voelen wij ons als organisatie verantwoordelijk, we onderkennen zeer duidelijk de fouten die door ons zijn gemaakt. Wij zijn dan ook bezig met een zeer zelfkritische evaluatie. Een van de dingen die het ons zaterdag extra lastig heeft gemaakt was het niet opvolgen van de R.O.E., de volgende keer kunnen wij dat niet gebruiken en we vragen jullie dan ook zelf óók kritisch te evalueren of jullie je aan de R.O.E. hebben gehouden of toch liever meer ruimte hebben voor eigen initiatief. Dat laatste mag uiteraard altijd, maar kom dan op persoonlijke titel en blijf uit het gelid. Het onderbreken van de eenheid maakt ons ongeloofwaardig en werkt in het nadeel van de missie. Blijf altijd handelen conform de R.O.E. en als je je hier niet in kunt vinden, geef dat dan voor- of achteraf aan, wij zijn zelfkritisch genoeg om elk geluid en elk idee serieus te nemen.