Police For Freedom heeft de locatie voor de mars van zaterdag afgekondigd, het wordt Apeldoorn.

We hebben tijdens de mars uit de aankondiging een mooie en passende rol; wij gaan, conform onze missie op de website, als ordedienst mee met de mars. Dit betekent dat wij een aantal actiepunten hebben:

  • De (verkeers)veiligheid garanderen
  • De demonstranten begeleiden
  • Zichtbare aanwezigheid met hesjes om de doorstroom mogelijk te maken
  • Bijdragen aan een goede sfeer; rustig en vreedzaam
  • Ondersteunen van de organisatie en samenwerken in de communicatie en met de EHBO
  • Stoppen en voortzetten van de mars bij ongeregeldheden
  • De-escaleren

Met een aantal van jullie is al persoonlijk contact om diverse zichtbare rollen in te vullen, voor de rest is uiteraard iedereen welkom om zijn steun te laten zien of uit te spreken.

Police For Freedom had de mars aangevraagd bij de gemeente Hilversum, een mooie route van anderhalve kilometer door het autoloze centrum die helaas is afgewezen door de Burgemeester. De mars is daarom verplaatst naar Apeldoorn.

Police For Freedom geeft informatie zodra het kan en dan zullen wij dit uiteraard ook aan jullie doorgeven. Voor de mensen die met het openbaar vervoer reizen wordt een plaats gezocht met een treinstation. Voor mensen die reizen met de auto kan het zijn dat je een half uur meer of minder reistijd kunt gaan verwachten. We zullen alles zo goed mogelijk communiceren.

Mochten er vragen zijn, stel ze gerust!